Bråk och stök.

Vardagsbetraktelser / Permalink / 0
Under en veckas tid nu har varken kvällarna eller nätterna varit speciellt roliga. Vi är ganska bortskämda med att Ellen har sovit väldigt bra nattetid mest hela tiden. 
 
Bråkiga läggningar. Uppvak på 1-2 timmar mitt i nätterna.
 
Igår sov hon bara 1,5 h på dagen. Vid 19 var hon jättetrött. Läggningen gick bra. Vaknade efter 2,45 och då brakade det loss...
 
Gallskriker så fort man försöker lägga ned henne. Försöker man lägga sig med henne eller ha henne i famnen är det en brottningsmatch. Drar i håret, rivs, slåss. Och så gallskrik på det. Skriker så hon blir alldeles svettig och röd i ansiktet.
 
Till slut tappade vi upp ett bad åt henne. Så vi liksom bröt hennes beteende och fick henne att tänka på annat. Fick sen en ny blöja, lite välling och somnade direkt i sängen utan bråk strax innan 24. Har skrikit till 3 gånger i natt men inte så att vi behövt gå upp och nu sover hon fortfarande. 
 
Skönt i alla fall att natten har varit bra. Nu får gärna de bråkiga läggningarna bli bättre och de långa uppvaken färre. Men allra mest hoppas jag att det här strulet beror på tänderna som är på gång!
 
Till top