Rätt håll.

Vardagsbetraktelser / Permalink / 0
Nu är vi väl ändå på väg åt rätt håll. Förkylningar, ögoninflammationer, hostor och annat börjar äntligen ge med sig!
 
Tycker att vi haft vår beskärda del av sjukdomar nu för ett bra tag framöver!
 
Sitter just nu vi datorn, japp vi har äntligen köpt en ny dator, och för över alla nästan 2000 kort från min iPhone... Minnet börjar bli något fullt! Så skönt med en riktigt dator igen. För hur det än är så funkar det inte riktigt att göra alla ärenden från surfplatta och mobil.
 
Jag har blivit med ny frisyr, har ju sparat ut håret bra länge nu. Men kände att det var dags att kapa lite. Överhåret och underhåret levde sina egna liv. Det blev en page! Trivs jättebra med lite kortare hår, speciellt nu till sommaren.
 
 
Nej dags att göra sig i ordning. Vi ska åka till Östhammar, gå lite på Albrektsmässan och sedan käka en tidig morsdagsmiddag hos mina föräldrar!

Bitter...

Vardagsbetraktelser / Permalink / 0
Hög gnällnivå i den här bloggen nu...
 
Känner dock att jag håller på att bli något bitter utav alla dessa tidigar morgnar. Igår var första gången på över en vecka som Ellen sov till 7. Det var rätt så skönt. Speciellt eftersom jag hade feber i söndags. 
 
Jag har sovit kasst inatt. besvärats av hosta, ont i halsen och slemmig i halsen. Såklart vaknar Ellen 05.10. Hon fick en flaska välling och sedan gjorde jag ett försök i 25 minuter att få henne att somna om. Det gick inte. Nu ligger jag på soffan med huvudvärk, halsont och hosta och känner mig som en jättedålig förälder som inte orkar engagera mig i mitt barn denna tid på dygnet.
 
 
Att det är så här ljust på hennes rum dom morgnar solen skiner kanske är en bidragande orsak... Observera att rullgardinen är neddragen...

Feberdag.

Vardagsbetraktelser / Permalink / 0
Vaknade med 38 graders feber efter en natt med kass sömn. Kan dock inte skylla på Ellen, hon sov ju t.o.m en timme längre än tidigare dagar. Dagen har spenderats på soffan och i sängen. Sovit medan Ellen sovit. Stackaren har inte ens fått komma utanför dörren idag, N mår inte heller så bra, ett tag stod hon framför balkongdörren och dunkade huvudet mot glaset.
 
 
Nu ska jag proppa i mig alvedon och Ipren och gå och lägga mig och hoppas på att må bättre i morgon.
Till top