Östhammar.

Vardagsbetraktelser / Permalink / 1
 
Jag och Ellen befinner oss ute i Östhammar. Vi premiäråkte buss ut hit igår. Bortser man från Ellens 2 spyor rätt över mig så får resan godkänt!
 
På kvällen beordrade mamma mig att poppa popcorn och lägga mig på soffan, så tog hon med Ellen ut på en promenad. Ellen vaknade en gång i natt för amning, så natten får MVG!

 

Det är guld värt att ha föräldrar relativt nära, lätt att få hjälp. Nu fick jag lite andrum (4 kvällar/nätter i veckan är jag ju ensam med Ellen...), N får sova ostört hemma, och mamma och pappa får träffa Ellen. En win-win-situation!
 
Just nu är Ellen ute på promenad med gammelmoster! Själv ska jag passa på att ta en lång dusch, fick ju såklart spya över mig nu på morgonen också. Sedan får vi se vad vi hittar på under dagen!
 
 

Torris.

Vardagsbetraktelser / Permalink / 2Jag har haft problem med torra händer i över 10 år, speciellt tummarna. Testat de flesta salvorna (bl.a receptbelagda av olika slag) utan att det blir bättre. Periodvis är tummarna bra. Trodde att det skulle bli bättre nu när jag är hemma och kom bort från allt tvättande och spritande på jobbet, men jag tänkte ju inte på att det blir ett antal blöjbyten om dagarna och därmed en hel del tvättande av händer...

Nu är jag den som hatar att vara kladdig om händerna så att smörja in händerna i kladdig handkrämer är ingen höjdare. Någon som har tips på bra handkräm som inte är så kladdig och torkar in fort? 
Till top